Visuell design Master i seriell fortelling

Den visuelle designeren skal utforske nye plattformer og serielle formater og oppnå en visuell kompetanse på høyt internasjonalt nivå.

Studiet fokusere på konseptutvikling, tester og piloter i tverrfaglig samarbeid med studenter fra de andre fagområdene. Det faglige opplegget skal omfatte hele den kreative prosessen fra preproduksjon, opptak og visuelt etterarbeid. Den visuelle designeren skal eksperimentere med både tradisjonelle og digitale teknikker innenfor visuell konseptutvikling og ha tilgang til relevante digitale verktøy. Hovedfokus for den visuelle designeren er å utvikle et eget personlige billedspråk og tilegne seg kunstneriske kompetanse innenfor et bredt register av visuelle fag.

Filmskolens master i seriell fortelling gir studentene en fordypning i eget fagområde, men også innsikt i de andre fagområdene via felles kurs, workshops og praktiske øvelser. Dette ser vi som viktig for at en kreativ leder skal kunne samspille med regissør, manusforfatter og andre som deltar i selve konseptualiserings- og realiseringsprosessen.

Dsc2520