Master i audiovisuell fortelling

En moderne kunstskole er en skole i konstant forandring. Den norske filmskolens nye masterprogram må forstås som et betimelig initiativ i forhold til trender og strømninger som med økende kraft endrer den audiovisuelle sektoren, og dermed behovet for talent, trenet til å lede den videre utviklingen av det innovative norske produksjonsmiljøet.

• Studiested Oslo
  • Søknadsfrist kommer
  • Studielengde 2 år heltid
  • Oppstart neste kull 3. september 2018
  • Hovedspråk Norsk
  • Studiepoeng 120

De nye audiovisuelle fortellingene dekker 'Seriell dramaproduksjon, 'Konseptuell dokumentar’, 'Interaktive fortellerformer omfattende Virtual og Augmented Reality', 'Postproduksjonsdesign' og 'Musikk-komposisjon' (i samarbeid med Norges Musikkhøgskole)

Et høyt kvalifisert lærerteam, hovedsakelig fra Skandinavia, supplert av eksperter fra Europa og USA, vil sikre utdanningsnivået.

Det er i denne atmosfæren av innovasjon at elevene kan skape deres fremtidige skandinaviske og internasjonale nettverk, som sammen med en visjonær utdanning danner grunnlag for en karrière i den nye medieverdenen.

Yrkesmuligheter

Etter endt utdanning skal studentene kunne bli ledende i Norge og Norden i å utvikle medieprodukter fra idé til ferdig konsept og produksjon.

Studiet er et toårig heltidsstudium som samlet gir 120 studiepoeng.