Opptak 2019 Bachelor i film og TV

Søk nå om opptak til kunstfaglig bachelor i film og TV

• Søknadsfrist 28. februar 2019
  • Studiestart 19. august 2019
  • Studiested Lillehammer
  • Studielengde 3 år heltid
  • Hovedspråk Norsk (Skandinavisk)
  • Studiepoeng 180 ECTS

Den norske filmskolen har eget lokalt opptak der alle søknader sendes inn elektronisk via Søknadsweb. Søknadsfristen er 28. februar 2019, intervjurundene vil foregå i mars 2019, og studiestart er 19. august 2019.

Studentene ved Den norske filmskolen betaler semesteravgift på kr. 776,- per semester til Høgskolen i Innlandet. Alle kostnader i forbindelse med søknad og intervjuer dekker søkeren selv.

Klikk på lenken til høyre på siden for produksjonsdesign, VFX design eller lyd - Det er kun disse tre linjene du kan søke på frem til den 28. februar 2019 kl. 23:59

Kravet ved opptak er generell studiekompetanse. Søkere som mangler dette kan søke med relevant realkompetanse.

Det er besluttet at det ikke blir opptak til Kreativ dokumentarregi i 2019. For opptaket i 2021 er det ikke tatt noen endelig avgjørelse ennå.

I mellomtiden vil det bli utvidet opptak til dokumentar på master i 2020

Opptak Ny

Kontakt oss for mer informasjon om neste års opptak.