KLASSEBILDE MASTER web

Lykke til videre masterkull 3! Foto: Hanne-Lovise Skartveit

Den 15. juni sa vi farvel og på gjensyn til filmskolens tredje masterkull. Masterstudentene ble feiret med presentasjon av masterprosjekter på Vega Scene og diplomutdeling, taler og fest på Myrens Verksted. Legg merke til denne gjengen - vi forventer å få høre mer fra dem fremover!

Etter to år på filmskolens masterutdanning er våre uteksaminerte masterstudenter nå tilbake i bransjen for å realisere prosjektene de har utviklet under studiet. Flere av dem skal pitches på Nordic Talents i København 7.-8- september. Vi ønsker alle lykke til videre og gleder oss til å følge dem videre!

Les om masterprosjektene her og om studentene her.

Produsenter Portrett 1703

Produsentene: (f.v) Benedicte Westbye, fagansvarlig Troels Linde, Andrea Backström, Anna Moland og Lars Krogh Bjerresgaard Kyed.

Dokugjengen 1671

Konseptuell dokumentarregi: (f.v) Ida Theresa Myklebost, Io Sivetsen, fagansvarlig Lotte Mik Meyer, Katinka Hustad og Emilie Monies

Manus n 1713

Manus: (f.v) Linn Sunniva Høglund, Jesper Cederstrand, fagansvarlig Sara Johnsen og Bår Stenvik.

Visuell Design Portrett nær 1724

Visuell design: (f.v.) Fagansvarlig Siri Langdalen, Karoline Finnema, Victoria Wælgaard, Kjartan Gullikstad (filmmusikkomposisjon) og Jónína Guðbjörg Guðbjartsdóttir.

Fiksjon Happy
Produsenter Portrett 1703

Dokugjengen 1671

Manus n 1713

Visuell Design Portrett nær 1724

Fiksjon Happy

Feiring 25 år8

Filmskolen feirer 25-år på Lillehammer 29.-30. november

I høst er det 25 år siden filmskolen åpnet dørene og kull 1 startet på Lillehammer! Vi feirer med fest og to dager med faglige diskusjoner rundt filmutdanning og talentutvikling, dagens filmlandskap og norsk films fremtid. Hold av datoene 29.-30. november og følg med på våre nettsider for programslipp!

Nordic talents special mention prize outside

Studenter fra Filmskolen vant pris under Nordic Talents

Filmskolens avgangsstudenter på bachelor Sunniva Kviteberg og Håkon Olav Antonsen vant pris under Nordic Talents pitchekonkurranse i København.

V1 0003 Kull4 Waad

Waad Amer fra kull 12 er fersk masterstudent i visuell design

Waad Amer gikk rett fra bachelorprogrammets kull 12 hvor hun tok produksjonsdesignlinjen til masterprogrammets kull 4 hvor hun skal studere visuell design.

SIRI 1talerifokus1 1605

Produksjonsdesigner Siri Langdalen ansatt i fast stilling

Professor Siri Langdalen går som den første faglig ansatte inn i en fast stilling på filmskolen etter endt åremål. Hun fortsetter som fagansvarlig for visuell design på masterprogrammet, men vil også være involvert i bachelorprogrammet.

Mestermñter7

Mestermøte med dokumentarfilmskaper Ramona S. Díaz

Filmskolen inviterer til mestermøte med dokumentarfilmskaper Ramona S. Díaz 2. september på filmskolens masterutdanning på Myrens verksted.