Stalker

Hiring 3D artist and game programmer for artistic research project

The Norwegian film school is looking for a work-for-hire team, including a game programmer and a 3D artist, to create an Oculus Quest 2-friendly VR Chat world in Unity. The project is a roleplaying game inspired by the film Stalker by Tarkovsky and is led by artist and Research fellow Nadja Lipsyc.

Following an Artistic Research grant in experimental Virtual Reality, The Norwegian film school is looking for a work-for-hire team including a game programmer and a 3D artist to create an Oculus Quest 2-friendly VR Chat world in Unity. Alternatively, an experienced VRChat world builder can potentially fill either role.

The project is a roleplaying game inspired by the film Stalker by Tarkovsky and is centred around the journey of 6 characters in a mysterious zone. We are looking for people to set up a stylised environment in VRChat, some live triggers (sounds and ideally spatial transitions) and simple interactions.

The final delivery is due in late 2022 and the contract is flexible.

See previous iterations of the research project here: https://tinyurl.com/3v4a3jpt

Contact: Nadja Lipsyc nadja.lipsyc@inn.no

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-studenter får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.