2021 04 TV serie foto Kjell Vassdal DSC 9174 v1 30x20

Filmskolen søker smittevernassistenter til eksamensfilmer Foto: Kjell Vassdal

Vil du jobbe på filminnspilling? Filmskolen søker tre smittevernassistenter til å jobbe på innspilling av eksamensfilmer. Det blir totalt åtte dagers jobb fordelt over to uker i februar (første opptaksdag er mandag 7. februar) og to uker i mars.

Innspillingssted: Lillehammer-området, Harestua og Folldal.

Periode: Åtte dager fordelt over to uker i februar og to uker i mars. Førerkort og egen bil er en fordel.

Du vil få nødvendig opplæring og blir lønnet som fullmektig, lønnstrinn 28.

For spørsmål, ta kontakt med:

Smittvernansvarlig Vilde Syvertsen: vildesyvertsen@outlook.com eller

Lineproducer Gudrun Austli: gudrun.austli@inn.no.

Infomøte om ph.d. stillingar 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo har vi informasjonsmøte om søknadsprosessen og dei sju ph.d. stillingane som er lyst ut innanfor ph.d. programmet "kunstnarleg utviklingsarbeid i film og liknande audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-studenter får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.