Ar cafe SARA JOHNSEN

Artistic Research Café - 31. januar 2022: Sara Johnsen

Velkommen til Artistic Research Café på Den norske filmskolen for en diskusjon rundt manusprosessen og manus som kunstnerisk utviklingsarbeid.

Når & hvor: ZOOM (link kommer her i forkant) Mandag 31. oktober, 2-3 pm.

Årets første Artistic Research Café blir digital på zoom og temaet er manusprosessen.

Møt Sara Johnsen, regissør og manusforfatter og hovedlærer i manus på masterprogrammet på filmskolen, for å få et innblikk i hennes kreative arbeidsprosess.

Sara Johnsen crop

Sara Johnsen er serieskaper og manusforfatter av den kritikerroste NRK-serien 22. juli sammen med Pål Sletaune og hun har skrevet og regissert en rekke prisbelønte filmer, blant annet debutfilmen Vinterkyss som var Norges Oskar kandidat, vant to Amandapriser og The Grand Jury Prize på AFI Fest, og spillefilmene Upperdog og Rosemari.

(For interesserte i manus-spesialiseringen på masterstudiet kan Sara også treffes på Åpent Hus-arrangementet 2. februar )

Sara Johnsen crop

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-studenter får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.