Å PEN DAG FB lyd pd prod copy

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUKSJONSDESIGN og PRODUSENTLINJEN.

På Den norske filmskolen kunstfaglige bachelorutdanning på Lillehammer kan du velge mellom syv ulike linjer: Produsent, lyd, produksjonsdesign, foto, klipp, regi og manus. Søknadsfristen for opptaket høsten 2023 er 12. januar.

Er du nysgjerrig på hvilken linje som passer best for deg, hvordan du får utfolde deg kreativt og kunstnerisk innen ulike fagområder og hvilke yrkesmuligheter de ulike linjene gir?Den 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.

Møtet foregår på zoom og er åpent fra kl 16-18. Du kan besøke linjene på ulike zoom-lenker og det blir også mulighet til å snakke med studiekonsulent Hans Josef Tandsether om selve opptaksprosessen.I desember blir det et nytt møte med alle linjene.

Lenker til arrangementet legges ut her på forhånd.

VELKOMMEN!

LENKE TIL ARRANGEMENTET:

Hovedrommet: Her blir det først en felles introduksjon med presentasjon av linjene, fagansvarlige og tidligere studenter. Deretter fortsetter møtene i rommene til hver linje, mens det i hovedrommet mulighet til å stille spørsmål til studiekonsulent Hans Josef Tandsether om opptaksprosessen.

https://inn.zoom.us/j/69568004282?pwd=aHN2NG5YVzNjSVh3MFhoNzlrMmlFUT09

Passcode: 816578

LENKE TIL LYD-ROMMET (fra kl 16:30)

Med lyddesigner og fagansvarlig Carl Svensson og lyddesigner og tidligere student (kull 12) Ylva Gulpinar

https://inn.zoom.us/j/67043309782?pwd=WHVlNENtMTloUUdJcFlVZVhVc3RDQT09

Passcode: 146808

LENKE TIL PRODUKSJONSDESIGNROMMET (fra kl 16:30)

Med produksjonsdesigner og fagansvarlig Astrid Astrup og produksjonsdesigner og tidligere student (kull 12) Brynhild Dagslott

https://inn.zoom.us/j/69660880017?pwd=VEhsMGxIMDJGL1huRVpyMFhweVV3dz09

Passcode: 079846


LENKE TIL PRODUSENTROMMET (fra kl 16:30)

Med produsent og fagansvarlig Jan Aksel Angeltvedt og produsent og tidligere student (kull 12) Tøri Gjendal og nåværende produsentstudent (kull 13) Jens Dahle-Granli

https://inn.zoom.us/j/64253952493?pwd=WVZFSW1VRVZ4eEdMbWpXekRETGRZdz09

Passcode: 897258

Opptak BFA DNF 2023 åpen dag17116

Ylva Gulpinar og Carl Svensson

LYDLINJEN

På lydlinjen får du møte fagansvarlig CARLS SVENSSON.

Opptak BFA DNF 2023 åpen dag17117


PRODUKSJONSDESIGNLINJEN

Fra produksjonsdesignlinjen får du møte produksjonsdesigner og tidligere student Brynhild Dagslott og fagansvarlig Astrid Astrup.

BRYNHILD DAGSLOTT er født og oppvokst i Volda på Sunnmøre og bor for tiden i Oslo hvor hun jobber som produksjonsdesigner. Hun har bachelorgrad fra Den norske filmskolen (produksjonsdesignlinjen, kull 12) og har også studert film ved Danvik Folkehøgskole og filosofi på Universitetet i Oslo. Før hun begynte på filmskolen var hun praktikant i Tordenfilm og har arbeidet frilans i assisterende roller i Art Department på flere tv-serier. Sommeren 2020, mellom første og andre år på filmskolen, var hun produksjonsdesigner på spillefilmen «A Human Position» av Anders Emblem som ble vist blant annet i Rotterdam IFF og San Sebastian Internasjonale Film Festival.

ASTRID ASTRUP er produksjonsdesigner og førsteamanuensis på filmskolen og fagansvarlig på produksjonsdesignlinjen på filmskolens bachelorprogram. Astrid er selv utdannet produksjonsdesigner fra Den norske filmskolen (kull 5) og ble uteksaminert som det første kullet på den nyopprettede produksjonslinjen (2005-2008). Hun har siden jobbet som produksjonsdesigner, scenograf og art director på en rekke TV-serier, kortfilmer og spillefilmer, blant annet spillefilmene 1001 gram av Bent Hamer (produksjonsdesign), Snømannen (Art Director), Bølgen (Art Director) og seriene Lykkeland 2 (produksjonsdesign) og Nobel (Art Director).

Opptak BFA DNF 2023 åpen dag17115

Tøri Gjendal og Jens Dahle-Granli

PRODUSENTDESIGNLINJEN

Fra produsentlinjen får du møte produsent og tidligere student Tøri Gjendal, nåværende produsentstudent Jens Dahle-Granli og fagansvarlig Jan Aksel Angeltvedt.

TØRI GJENDAL har bachelorgrad fra Den norske filmskolen (produsentlinjen, kull 12). Hun er tidligere utdannet i kunstfotografi ved University of the Arts London og i filmkunstdokumentar ved Oslo Met. I årene før filmskolen jobbet hun frilans som fotograf i Oslo. I august i år begynte hun som juniorprodusent hos Nordisk Film. Hun står, sammen med Tomas Robsahm, som en av produsentene av prosjektet "Titanic Club" av medstudenter på kull 12 Håkon Anton Olavsen og Sunniva Kviteberg. Prosjektet vant pris i Nordic Talents og fikk nylig NEO-utviklingsstilskudd fra NFI.

JENS DAHLE-GRANLI begynte på produsentlinjen på kull 13 høsten 2021, og blir uteksaminert som produsent fra Den norske filmskolen sommeren 2024.

JAN AKSEL ANGELTVEDT er produsent og fagansvarlig for produsentlinjen på filmskolens bachelorprogram. Han har dokumentarutdanning fra Volda og fikk sitt gjennombrudd som produsent med spillefilmen Villmark. Han har over 20 års erfaring som produsent av dokumentarer, serier og spillefilm, blant dem spillefilmen NOKAS som vant Kanonprisen i 2011. Fra 2005 til 2012 drev han Alligator Film i Bergen, et selskap som sto sentralt i utviklingen av filmbransjen i regionen. Han har lang undervisningserfaring, blant annet fra bachelorprogrammet i film og tv ved Universitetet i Bergen, og han har også jobbet som filmkonsulent i mediefondet Zefyr og som utviklingsprodusent i ITV Studios.

Opptak BFA DNF 2023 åpen dag17116

Ylva Gulpinar og Carl Svensson

Opptak BFA DNF 2023 åpen dag17117


Opptak BFA DNF 2023 åpen dag17115

Tøri Gjendal og Jens Dahle-Granli


Siste artikler

Studio Gabriel

Rekordmange søkere til master

Filmskolens masterprogram i Oslo hadde søknadsfrist 1. mars og vi fikk inn nesten dobbelt så mange søknader som ved forrige opptak i 2022. Opptakskomiteen går nå igang med å vurdere søknadene til filmskolens femte masterkull.

Hugo tot2 copy

«Jeg har fått et helt nytt perspektiv på å lage film»

Hugo Francker studerer konseptuell dokumentarregi på filmskolens masterprogram i Oslo. Som sitt masterprosjekt lager filmskaperen en personlig dokumentar om forholdet til sin far hvor de utfordrer og leker med ideer om maskulinitet.

Åpen dag mfa 31011215

MFA: Åpent hus på Myrens

31. mars kl 16-18 åpner vi dørene på Myrens Verksted for de som er nysgjerrige på masterprogrammet og vil søke til høstens masteropptak som har søknadsfrist 1. mars.

MFA åpen dag 2024 R

Åpent Hus (digitalt) på master 2. februar kl 16

Onsdag 2. februar inviterer vi alle interesserte i masterstudiet på filmskolen til å møtes på zoom for å bli bedre kjent med lærere, studenter og studiet.

Cecilie Levy foto Jasmijn Lina

Cecilie Levy disputerer 24. november

Manusforfatter og stipendiat Cecilie Levy har undersøkt hvordan arbeid med manus må utvikles og nytenkes i overgangen fra film og TV til arbeid med virtual reality. På fredag forsvarer doktorgradsresultatet på Lillehammer.

Lone Wolves Stick Together

"Lone Wolfs Stick Together" immersive exhibition

In her PhD research, Nadia Lipsyc explores immersive and interactive narration, VR and live action roleplaying (larp). On November 25th to 26th her work - an immersive exhibition - can be experienced at the Norwegian Film School in Oslo.