Worldbuilding 2 DSC8885 v1 30x20

Studioøvelse: Worldbuilding - del II Foto: Kjell Vassdal

I en tidligere artikkel presenterte vi en større studioøvelse som varte fra uke 40 til 50 i fjor, og som omfattet worldbuilding, studioproduksjon, fargekurs og grading.
I den artikkelen lovet vi å vise flere bilder fra lenger uti prosessen, og vi holder det vil lover. Vel bekomme!

Worldbuilding 2 DSC8897 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8941 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8968 v1 20x30

Snurr bildekarusellen nedenfor for flere fotografier

Worldbuilding 2 DSC8897 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8941 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8968 v1 20x30

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-studenter får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.