DNF arrangement Maske cropped

Åpent kurs 6. desember: Å skape karakterer gjennom  maske, kostyme og hår.

Maskør og hårdesigner Aase Lund Mathisen og kostymedesigner Sofie Rage Larsen gir innblikk i prosessen med å skape karakterer gjennom arbeidet med maske, kostyme og hår, sammen med skuespiller Jan Gunnar Røise.

Hvor: Filmskolens lokaler på Myrens Verksted (inngang fra Akerselva)

Når: Mandag 6. desember 2021, kl 10-12

Aase Lund Mathisen, førsteamanuensis i i maske og hårdesign på Kristiania, og kostymedesigner Sofie Rage Larsen gir innblikk i prosessen med å skape karakterer gjennom arbeidet med maske, kostyme og hår,

Skuespiller Jan Gunnar Røise kommer etter den første timen og da vil de sammen snakke om hvordan kostyme- og maskearbeidet kan gjennomføres i et samarbeid med skuespiller.

Kurset er relevant for alle som arbeider i film, fordi det gir innsikt i både arbeidsformer og muligheter.

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-studenter får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.