Fotostudenten: intervju med Torbjørn Sundal Holen

Intervju med Torbjørn Sundal Holen, fotolinjen kull 9 (2013-2016)

Få et innblikk i noe av det fotostudentene jobber med.

Om fotoklassen er rett rundt hjørnet er du trolig klar over det før du ser oss – “Fotoooooo”, “nååååååå” eller andre interne fraser gjomer som oftest gjennom gangene når skolens mest barnslige og høylytte klasse velter inn døren med noe utstyr eller løper om kapp til pingpong-bordet.

Les mer på studentbloggen

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

Møt filmskaperne fra masterkull 1 med premiere på "Swamp Lion"

Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Frausto Gutierrez startet sitt kreative samarbeid da de var studenter på Den norske filmskolens første masterkull. 11. november har de norgespremiere på spillefilmen "Swamp Lion".

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-studenter får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.