Håkon Sunniva

Møt Håkon Anton Olavsen og Sunniva Kviteberg: Kreativt samarbeid på veien fra kort- til spillefilm

28. september kan du møte regissør Håkon Anton Olavsen og manusforfatter Sunniva Kviteberg fra kull 12 som startet sitt kreative samarbeid med eksamensfilmen "Superdupermegagigasingel" og nå utvikler prosjektet videre som spillefilmen "Titanic Club".

Hva: Møte med Håkon Anton Olavsen og Sunniva Kviteberg

Når: Onsdag 28. september kl 16:15 (filmvisning), 16:45 samtale med filmskaperne

Hvor: Filmskolens lokaler på Myrens Verksted, Sandakerveien 24C (inngang fra Akerselva)

Hvordan finne sammen i et kreativt partnerskap manus-regi? Hvordan jobbe i komediesjangeren? Hvordan ta steget fra kortfilm til spillefilm?

Onsdag 28. september kan du møte to talentfulle filmskapere i starten av sine karrierer: Regissør Håkon Anton Olavsen og manusforfatter Sunniva Kviteberg fra årets avgangskull på filmskolens bachelorprogram. De begynte sitt kreative samarbeid med eksamensfilmen "Superdupermegagigasingel" og utvikler nå prosjektet videre som spillefilmen "Titanic Club". Spillefilmprosjektet fikk en flying start da de vant Juryens Special Mention på årets Nordic Talents pitchekonkurranse og har fått "Verdens verste menneske"-produsent Tomas Robsahm med på laget sammen med kull 12 produsent Tøri Gjendal.

Nordic talents special mention prize outside

De kommer til filmskolens lokaler på Myrens Verksted i Oslo for å snakke om hvordan de som regissør og manusforfatter samarbeider om manusutvikling, hvordan de jobber med humor og komediesjangeren, og veien fra kortfilm til spillefilm.

Det blir først visning av "Superdupermegagigasingel" kl 16:15 (filmen varer 30 min ) og deretter samtale med filmskaperne ca 16:45.

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.

Superdupermegagigasingel

Still fra "Superdupermegagigasingel", Håkon og Sunniva sin eksamensfilm. Foto: Anna Fabricius

Neste opptak til Den norske filmskolens bachelorprogram åpner 1. november 2022 (søknadsfrist 12. januar 2023)

Nordic talents special mention prize outside
Superdupermegagigasingel

Still fra "Superdupermegagigasingel", Håkon og Sunniva sin eksamensfilm. Foto: Anna Fabricius


Latest articles

Studio Gabriel

Rekordmange søkere til master

Filmskolens masterprogram i Oslo hadde søknadsfrist 1. mars og vi fikk inn nesten dobbelt så mange søknader som ved forrige opptak i 2022. Opptakskomiteen går nå igang med å vurdere søknadene til filmskolens femte masterkull.

Hugo tot2 copy

-Jeg har fått et helt nytt perspektiv på å lage film»

Hugo Francker studerer konseptuell dokumentarregi på filmskolens masterprogram i Oslo. Som sitt masterprosjekt lager filmskaperen en personlig dokumentar om forholdet til sin far hvor de utfordrer og leker med ideer om maskulinitet.

Åpen dag mfa 31011215

MFA: Åpent hus på Myrens

31. mars kl 16-18 åpner vi dørene på Myrens Verksted for de som er nysgjerrige på masterprogrammet og vil søke til høstens masteropptak som har søknadsfrist 1. mars.

TAKE246

T.A.K.E. - Industry seminar on IP, AI and ownership

"The clock is ticking. The only solution is a new ecosystem," says the renowned American indie producer Ted Hope on securing ownership of our future audiovisual storytelling. Hope is a keynote speaker at the seminar in Oslo on February 28.-29.

MFA åpen dag 2024 R

Åpent Hus (digitalt) på master 2. februar kl 16

Onsdag 2. februar inviterer vi alle interesserte i masterstudiet på filmskolen til å møtes på zoom for å bli bedre kjent med lærere, studenter og studiet.

Cecilie Levy foto Jasmijn Lina

Cecilie Levy disputerer 24. november

Manusforfatter og stipendiat Cecilie Levy har undersøkt hvordan arbeid med manus må utvikles og nytenkes i overgangen fra film og TV til arbeid med virtual reality. På fredag forsvarer doktorgradsresultatet på Lillehammer.