Kortfilmfestivalen logo

Master og bachelor studenter tatt ut til Kortfilmfestivalen i Grimstad

Filmskolens masterstudenter Emilie Adelina Monies (konseptuell dokumentarregi), Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes (fiksjonsregi) og kull 12- bachelorstudent på produksjonsdesignlinjen Ingrid Runde Saxegaard har regissert kortfilmer som er tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Vi gratulerer våre masterstudenter Emilie Adelina Monies, Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes og bachelorstudent Ingrid Runde Saxegaard som er tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen.

Emilie Adelina Monies, masterstudent i konseptuell dokumentarregi, skal vise kortdokumentaren "Wherever I Look", Michael Mellemløkken Renjo, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer kortfilmen "29th of May" og Lisa Enes, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer musikkvideoen "I Put My Hand Into A Fist" (artist: Seachange).

Gratulerer også til Karoline Finnema, masterstudent i visuell design, med foto på musikkvideoen "Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?" (regi: Embla Karidotter) som også er tatt ut til konkurranseprogrammet.

Årets avgangskull på bachelor, kull 12, er også representert på Kortfilmfestivalen: Produksjonsdesignstudent Ingrid Runde Saxegaard har regi på kortfilmen "Mose" som er tatt ut til konkurranseprogrammet. Filmen ble produsert som en del av Mediefabrikkens Regiprogram for unge kvinner 2020 og vi finner flere filmskolestudenter i sentrale roller bak kamera: Kull 12-student Marthe Straum Lie har lyddesign, kull 13-student Herman Granlund er komponist, kull 12-student Andrea Rådahl er klipper og foto er av masterstudent i fiksjonsregi Michael Mellemløkken Renjo.

Gratulerer til alle studenter og alumni med filmer i konkurranseprogrammet - vi gleder oss til Grimstad!

Fargeworkshop Kull13 Hong Kong1 Foto Mikkel Lyng

Teknisk stilling ledig på filmskolen

Søknadsfristen til den ledige stillingen som tekniker ved filmskolens studiested i Oslo nærmer seg! Lurer du på om det kan være noe for deg eller noen du kjenner i bransjen? Veteran Tore Maritvold forteller om hvordan det er å jobbe på teknisk avdeling på filmskolen.

KINTSUGI Jonina G Gudbjartsdottir

Utstillingsåpning på master: KINTSUGI

Den 10. juni kl 18 er det åpning av utstillingen KINTSUGI til masterstudent og fotograf Jónína Guðbjörg Guðbjartsdóttir i filmskolens lokaler på Myrens Verksted i Oslo. Utstillingen er åpen fra 10 - 20. juni 2022.

DSC4108 v1 s h Jack Kjell Vassdal

Minneord - Jack van Domburg

Produksjonsdesigner Jack van Domburg har gått bort. Han var tilknyttet Den norske filmskolen i en årrekke og vil bli savnet av alle kollegaer. Kjell Vassdal har skrevet minneord.

TROLLBUNDEN Fantasyprosjekt

Kull 12s produksjonsdesign- og fotostudenter med utstilling 28. juni

Etter innspillingen av eksamensfilmene jobber produksjonsdesign- og fotostudentene med egne personlige prosjekter som blir utstilt i studio på Lillehammer 28. juni.

Kull 12 6 filmer

Kull 12s eksamensfilmer vises på Lillehammer 29. juni

Kull 12 viser sine eksamensfilmer for venner og familie den 29. juni på Lillehammer Kino. Bransjevisningen blir i Oslo 14. september. Her får du se seks filmer som viser bredden og talentet til årets avgangskull og bli kjent med norsk filmbransjes nye stemmer.

Gruppbild Master3 Foto Rasmus Eriksson

Masterkull 3 presenterer sine prosjekter på Vega 15. juni

Kom og hør hvordan produsentstudentene Andrea Backstrom og Benedicte Westbye fikk 1,6 millioner visninger på TikTok for sin serie og få innblikk i prosjekter som spenner fra virtuell produksjon til manuspitch, utstilling, dokumentar og fiksjonsfilmprosjekter.