Kortfilmfestivalen logo

Master og bachelor studenter tatt ut til Kortfilmfestivalen i Grimstad

Filmskolens masterstudenter Emilie Adelina Monies (konseptuell dokumentarregi), Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes (fiksjonsregi) og kull 12- bachelorstudent på produksjonsdesignlinjen Ingrid Runde Saxegaard har regissert kortfilmer som er tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Vi gratulerer våre masterstudenter Emilie Adelina Monies, Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes og bachelorstudent Ingrid Runde Saxegaard som er tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen.

Emilie Adelina Monies, masterstudent i konseptuell dokumentarregi, skal vise kortdokumentaren "Wherever I Look", Michael Mellemløkken Renjo, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer kortfilmen "29th of May" og Lisa Enes, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer musikkvideoen "I Put My Hand Into A Fist" (artist: Seachange).

Gratulerer også til Karoline Finnema, masterstudent i visuell design, med foto på musikkvideoen "Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?" (regi: Embla Karidotter) som også er tatt ut til konkurranseprogrammet.

Årets avgangskull på bachelor, kull 12, er også representert på Kortfilmfestivalen: Produksjonsdesignstudent Ingrid Runde Saxegaard har regi på kortfilmen "Mose" som er tatt ut til konkurranseprogrammet. Filmen ble produsert som en del av Mediefabrikkens Regiprogram for unge kvinner 2020 og vi finner flere filmskolestudenter i sentrale roller bak kamera: Kull 12-student Marthe Straum Lie har lyddesign, kull 13-student Herman Granlund er komponist, kull 12-student Andrea Rådahl er klipper og foto er av masterstudent i fiksjonsregi Michael Mellemløkken Renjo.

Gratulerer til alle studenter og alumni med filmer i konkurranseprogrammet - vi gleder oss til Grimstad!

7375 C0 C3 CD5 B4 CEB9702 D3 FC97 C77277

Kull 12s produksjonsdesign- og fotostudenter med utstilling 20. juni

Etter innspillingen av eksamensfilmene jobber produksjonsdesign- og fotostudentene med egne personlige prosjekter som blir utstilt i studio på Lillehammer fra 20 - 30. juni. Frederik Skrattings prosjekt "Den Fremmede" kombinerer oljemaleri, scenografi i studio og VR.

1 I8 A0932

Bransjevisning av kull 12s eksamensfilmer i Oslo 27. august

Kull 12s bransjevisning av årets eksamensfilmer blir i Oslo 27. august. Her får du se seks filmer som viser talentet til årets avgangskull og bli kjent med norsk filmbransjes nye stemmer. Etterpå blir det fest på Myrens! Hold av datoen! Eksamensfilmene vises også for venner og familie den 29. juni på Lillehammer

Gruppbild Master3 Foto Rasmus Eriksson

Masterkull 3 presenterer sine prosjekter på Vega 15. juni

Kom og hør hvordan produsentstudentene Andrea Backstrom og Benedicte Westbye fikk 1,6 millioner visninger på TikTok for sin serie og få innblikk i prosjekter som spenner fra virtuell produksjon til manuspitch, utstilling, dokumentar og fiksjonsfilmprosjekter.

Processed 6359481a 63d2 477b b2ec f91cab43a25a gcc U1 YWO

Orkan i studio! Kull 13s workshop med virtuelle og reelle kulisser

Kull 13s foto- og produksjonsdesignstudenter forvandlet studio på Lillehammer til "New Orleans post-Katarina". I samarbeid med filmskolens VIPROS-prosjekt involverte workshopen også studenter fra VIPROS-partner CADA (Copenhagen Academy of Digital Arts) som designet virtuelle eksteriører fra New Orleans.

2022 03 17 12 59 38

Filmskolen vil nå nye regitalenter gjennom sommerworkshop med Hisham Zaman

I juni og august leder Hisham Zaman en filmworkshop for unge regitalenter med ambisjon om å utdanne seg videre innen film. Workshopen holdes i filmskolens lokaler på Myrens Verksted i Oslo og er åpen for alle mellom 18-30 år, men søkere med minoritetsbakgrunn vil prioriteres.

Logo lim 600

LIM - Less Is More: Pre-writing workshop June 19-24

There are methods to develop your creativity, generate initial ideas for stories and test them to be sure they are worth to develop in a feature length film. This pre-writing workshop organized by The Norwegian Film School and NFI will help you to strengthen your ideas through theory and very concrete practical exercises