Kortfilmfestivalen logo

Master og bachelor studenter tatt ut til Kortfilmfestivalen i Grimstad

Filmskolens masterstudenter Emilie Adelina Monies (konseptuell dokumentarregi), Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes (fiksjonsregi) og kull 12- bachelorstudent på produksjonsdesignlinjen Ingrid Runde Saxegaard har regissert kortfilmer som er tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Vi gratulerer våre masterstudenter Emilie Adelina Monies, Michael Mellemløkken Renjo og Lisa Enes og bachelorstudent Ingrid Runde Saxegaard som er tatt ut til konkurranseprogrammet ved Kortfilmfestivalen.

Emilie Adelina Monies, masterstudent i konseptuell dokumentarregi, skal vise kortdokumentaren "Wherever I Look", Michael Mellemløkken Renjo, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer kortfilmen "29th of May" og Lisa Enes, masterstudent i fiksjonsregi, presenterer musikkvideoen "I Put My Hand Into A Fist" (artist: Seachange).

Gratulerer også til Karoline Finnema, masterstudent i visuell design, med foto på musikkvideoen "Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?" (regi: Embla Karidotter) som også er tatt ut til konkurranseprogrammet.

Årets avgangskull på bachelor, kull 12, er også representert på Kortfilmfestivalen: Produksjonsdesignstudent Ingrid Runde Saxegaard har regi på kortfilmen "Mose" som er tatt ut til konkurranseprogrammet. Filmen ble produsert som en del av Mediefabrikkens Regiprogram for unge kvinner 2020 og vi finner flere filmskolestudenter i sentrale roller bak kamera: Kull 12-student Marthe Straum Lie har lyddesign, kull 13-student Herman Granlund er komponist, kull 12-student Andrea Rådahl er klipper og foto er av masterstudent i fiksjonsregi Michael Mellemløkken Renjo.

Gratulerer til alle studenter og alumni med filmer i konkurranseprogrammet - vi gleder oss til Grimstad!

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

HINNS Utdanningskvalitetspris til filmskolens satsning på virtuell produksjon

VIPROS-prosjektet ledet av Troels Linde tildeles HINNs utdanningskvalitetspris 2022. Prosjektet får ros for å være nyskapende, relevant for arbeidslivet og koble forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og utdanning på en god måte.

Masteralumni med kinopremiere på "Swamp Lion"

Møt Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Gutierrez Frausto som startet sitt kreative samarbeid på filmskolens første masterkull. 10. november kommer de til filmskolen for å snakke om prosessen bak filmen "Swamp Lion" som har kinopremiere 11. november

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-alumni får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Vi lyser ut syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.