Stalker

Hiring 3D artist and game programmer for artistic research project

The Norwegian film school is looking for a work-for-hire team, including a game programmer and a 3D artist, to create an Oculus Quest 2-friendly VR Chat world in Unity. The project is a roleplaying game inspired by the film Stalker by Tarkovsky and is led by artist and Research fellow Nadja Lipsyc.

Following an Artistic Research grant in experimental Virtual Reality, The Norwegian film school is looking for a work-for-hire team including a game programmer and a 3D artist to create an Oculus Quest 2-friendly VR Chat world in Unity. Alternatively, an experienced VRChat world builder can potentially fill either role.

The project is a roleplaying game inspired by the film Stalker by Tarkovsky and is centred around the journey of 6 characters in a mysterious zone. We are looking for people to set up a stylised environment in VRChat, some live triggers (sounds and ideally spatial transitions) and simple interactions.

The final delivery is due in late 2022 and the contract is flexible.

See previous iterations of the research project here: https://tinyurl.com/3v4a3jpt

Contact: Nadja Lipsyc nadja.lipsyc@inn.no

Håkon Sunniva FB

Møt prisbelønte filmskapere fra kull 12 på veien fra kort- til spillefilm

28. september kan du møte regissør Håkon Anton Olavsen og manusforfatter Sunniva Kviteberg fra kull 12 som startet sitt kreative samarbeid med eksamensfilmen "Superdupermegagigasingel" og nå utvikler prosjektet videre som spillefilmen "Titanic Club".

Feiring 25 år8

Filmskolen feirer 25-år på Lillehammer 29.-30. november

I høst er det 25 år siden filmskolen åpnet dørene og kull 1 startet på Lillehammer! Vi feirer med fest og to dager med faglige diskusjoner rundt filmutdanning og talentutvikling, dagens filmlandskap og norsk films fremtid. Hold av datoene 29.-30. november og følg med på våre nettsider for programslipp!

Nordic talents special mention prize outside

Studenter fra Filmskolen vant pris under Nordic Talents

Filmskolens avgangsstudenter på bachelor Sunniva Kviteberg og Håkon Olav Antonsen vant pris under Nordic Talents pitchekonkurranse i København.

KLASSEBILDE MASTER web

Lykke til videre masterkull 3!

Den 15. juni sa vi farvel og på gjensyn til filmskolens tredje masterkull. Legg merke til denne gjengen - vi forventer å få høre mer fra dem fremover!

V1 0003 Kull4 Waad

Waad Amer fra kull 12 er fersk masterstudent i visuell design

Waad Amer gikk rett fra produksjonsdesignlinjen på bachelorprogrammet (kull 12) til visuell design på masterprogrammet (kull 4).

SIRI 1talerifokus1 1605

Produksjonsdesigner Siri Langdalen ansatt i fast stilling

Professor Siri Langdalen går som den første faglig ansatte inn i en fast stilling på filmskolen etter endt åremål. Hun er fagansvarlig for visuell design på master og er også involvert i bachelorprogrammet.