Ar cafe SARA JOHNSEN

Artistic Research Café - 31. januar 2022: Sara Johnsen

Velkommen til Artistic Research Café på Den norske filmskolen for en diskusjon rundt manusprosessen og manus som kunstnerisk utviklingsarbeid.

Når & hvor: ZOOM Mandag 31. oktober, 2-3 pm.

LINK: https://inn.zoom.us/j/66055679...

Meeting ID: 660 5567 9245 Passcode: 868611

Årets første Artistic Research Café blir digital på zoom og temaet er manusprosessen.

Møt Sara Johnsen, regissør og manusforfatter og hovedlærer i manus på masterprogrammet på filmskolen, for å få et innblikk i hennes kreative arbeidsprosess.

Sara Johnsen crop

Sara Johnsen er serieskaper og manusforfatter av den kritikerroste NRK-serien 22. juli sammen med Pål Sletaune og hun har skrevet og regissert en rekke prisbelønte filmer, blant annet debutfilmen Vinterkyss som var Norges Oskar kandidat, vant to Amandapriser og The Grand Jury Prize på AFI Fest, og spillefilmene Upperdog og Rosemari.

(For interesserte i manus-spesialiseringen på masterstudiet kan Sara også treffes på Åpent Hus-arrangementet 2. februar )

Sara Johnsen crop

Håkon Sunniva FB

Møt prisbelønte filmskapere fra kull 12 på veien fra kort- til spillefilm

28. september kan du møte regissør Håkon Anton Olavsen og manusforfatter Sunniva Kviteberg fra kull 12 som startet sitt kreative samarbeid med eksamensfilmen "Superdupermegagigasingel" og nå utvikler prosjektet videre som spillefilmen "Titanic Club".

Feiring 25 år8

Filmskolen feirer 25-år på Lillehammer 29.-30. november

I høst er det 25 år siden filmskolen åpnet dørene og kull 1 startet på Lillehammer! Vi feirer med fest og to dager med faglige diskusjoner rundt filmutdanning og talentutvikling, dagens filmlandskap og norsk films fremtid. Hold av datoene 29.-30. november og følg med på våre nettsider for programslipp!

Nordic talents special mention prize outside

Studenter fra Filmskolen vant pris under Nordic Talents

Filmskolens avgangsstudenter på bachelor Sunniva Kviteberg og Håkon Olav Antonsen vant pris under Nordic Talents pitchekonkurranse i København.

KLASSEBILDE MASTER web

Lykke til videre masterkull 3!

Den 15. juni sa vi farvel og på gjensyn til filmskolens tredje masterkull. Legg merke til denne gjengen - vi forventer å få høre mer fra dem fremover!

V1 0003 Kull4 Waad

Waad Amer fra kull 12 er fersk masterstudent i visuell design

Waad Amer gikk rett fra produksjonsdesignlinjen på bachelorprogrammet (kull 12) til visuell design på masterprogrammet (kull 4).

SIRI 1talerifokus1 1605

Produksjonsdesigner Siri Langdalen ansatt i fast stilling

Professor Siri Langdalen går som den første faglig ansatte inn i en fast stilling på filmskolen etter endt åremål. Hun er fagansvarlig for visuell design på master og er også involvert i bachelorprogrammet.