Opptak BFA DNF 2023 åpen dag8

Åpen dag på zoom: Bli kjent med linjene på filmskolen

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? Mandag 5. desember kan du bli bedre kjent med faglærerne på filmskolens syv linjer: lyd, produksjonsdesign, produsent, klipp, foto, manus og regi.

Hva: Åpen dag - Filmskolens bacheloropptak 2023

Hvor: På zoom: logg deg på her (passkode 391639)

Når: Mandag 5. desember, kl 16-18

På Den norske filmskolens kunstfaglige bachelorutdanning på Lillehammer kan du velge mellom syv ulike linjer: Produsent, lyd, produksjonsdesign, foto, klipp, regi og manus. Søknadsfristen for opptaket høsten 2023 er 12. januar.

Er du nysgjerrig på hvilken linje som passer best for deg, hvordan du får utfolde deg kreativt og kunstnerisk innen ulike fagområder og hvilke yrkesmuligheter de ulike linjene gir? Mandag 5. desember kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på de ulike linjene.

Møtet foregår på zoom og er åpent fra kl 16-18. Du kan besøke linjene på ulike zoom-lenker og det blir også mulighet til å snakke med studiekonsulent Hans Josef Tandsether om selve opptaksprosessen.

VELKOMMEN!

LENKE TIL ARRANGEMENTET:

Hovedrommet : Kl 16 blir det en felles introduksjon til filmskolen med en kort presentasjon av linjene og de fagansvarlige. Etterpå kan du besøke de ulike linjene (lenker blir lagt ut her i forkant av møtet), mens det i hovedrommet mulighet til å stille spørsmål til studiekonsulent Hans Josef Tandsether om opptaksprosessen.

Hovedrommet, åpent 5/12 fra 16:00-18:
Passcode: 391639

Ca kl 16:45, etter møtets første del, åpner vi zoom-rommene til de ulike linjene hvor du kan stikke innom for å få høre mer og prate med de fagansvarlige. Hvert linje-rom har egen lenke som legges ut her i forkant av arrangementet.

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

HINNS Utdanningskvalitetspris til filmskolens satsning på virtuell produksjon

VIPROS-prosjektet ledet av Troels Linde tildeles HINNs utdanningskvalitetspris 2022. Prosjektet får ros for å være nyskapende, relevant for arbeidslivet og koble forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og utdanning på en god måte.

Masteralumni med kinopremiere på "Swamp Lion"

Møt Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Gutierrez Frausto som startet sitt kreative samarbeid på filmskolens første masterkull. 10. november kommer de til filmskolen for å snakke om prosessen bak filmen "Swamp Lion" som har kinopremiere 11. november

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-alumni får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Vi lyser ut syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.