Worldbuilding 2 DSC8885 v1 30x20

Studioøvelse: Worldbuilding - del II Foto: Kjell Vassdal

I en tidligere artikkel presenterte vi en større studioøvelse som varte fra uke 40 til 50 i fjor, og som omfattet worldbuilding, studioproduksjon, fargekurs og grading.
I den artikkelen lovet vi å vise flere bilder fra lenger uti prosessen, og vi holder det vil lover. Vel bekomme!

Worldbuilding 2 DSC8897 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8941 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8968 v1 20x30

Snurr bildekarusellen nedenfor for flere fotografier

Worldbuilding 2 DSC8897 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8941 v1 20x30
Worldbuilding 2 DSC8968 v1 20x30

Håkon Sunniva FB

Møt prisbelønte filmskapere fra kull 12 på veien fra kort- til spillefilm

28. september kan du møte regissør Håkon Anton Olavsen og manusforfatter Sunniva Kviteberg fra kull 12 som startet sitt kreative samarbeid med eksamensfilmen "Superdupermegagigasingel" og nå utvikler prosjektet videre som spillefilmen "Titanic Club".

Feiring 25 år8

Filmskolen feirer 25-år på Lillehammer 29.-30. november

I høst er det 25 år siden filmskolen åpnet dørene og kull 1 startet på Lillehammer! Vi feirer med fest og to dager med faglige diskusjoner rundt filmutdanning og talentutvikling, dagens filmlandskap og norsk films fremtid. Hold av datoene 29.-30. november og følg med på våre nettsider for programslipp!

Nordic talents special mention prize outside

Studenter fra Filmskolen vant pris under Nordic Talents

Filmskolens avgangsstudenter på bachelor Sunniva Kviteberg og Håkon Olav Antonsen vant pris under Nordic Talents pitchekonkurranse i København.

KLASSEBILDE MASTER web

Lykke til videre masterkull 3!

Den 15. juni sa vi farvel og på gjensyn til filmskolens tredje masterkull. Legg merke til denne gjengen - vi forventer å få høre mer fra dem fremover!

V1 0003 Kull4 Waad

Waad Amer fra kull 12 er fersk masterstudent i visuell design

Waad Amer gikk rett fra produksjonsdesignlinjen på bachelorprogrammet (kull 12) til visuell design på masterprogrammet (kull 4).

SIRI 1talerifokus1 1605

Produksjonsdesigner Siri Langdalen ansatt i fast stilling

Professor Siri Langdalen går som den første faglig ansatte inn i en fast stilling på filmskolen etter endt åremål. Hun er fagansvarlig for visuell design på master og er også involvert i bachelorprogrammet.