Erlend main

Erlend Badhwar Valen-Sendstad har gått bort Tekst: Sara Johnsen

Vi har mistet en student på Manus Master.

Erlend Badhwar Valen-Sendstad døde 31.7. av sykdom. Han var på alle måter en vakker mann, empatisk og talentfull.

Erlend var alltid blid og morsom, og det var en glede å bli kjent med ham. Nå kommer vi til å savne ham.
Vi sender varme hilsener til hans foreldre, som har mistet en elsket sønn, og hans søsken, som har mistet en kjærlig bror.

Mandag startet vi semesteret med en liten minnestund, og vi skal fortsette å snakke om ham, lese det han har skrevet og tenke på ham i tiden framover.

Hvil i fred, skjønne, unge menneske. Takk for samtaler, og for at vi fikk bli litt kjent med deg.
LOVE

KINTSUGI Jonina G Gudbjartsdottir

Utstillingsåpning på master: KINTSUGI

Den 10. juni kl 18 er det åpning av utstillingen KINTSUGI til masterstudent og fotograf Jónína Guðbjörg Guðbjartsdóttir i filmskolens lokaler på Myrens Verksted i Oslo. Utstillingen er åpen fra 10 - 20. juni 2022.

DSC4108 v1 s h Jack Kjell Vassdal

Minneord - Jack van Domburg

Produksjonsdesigner Jack van Domburg har gått bort. Han var tilknyttet Den norske filmskolen i en årrekke og vil bli savnet av alle kollegaer. Kjell Vassdal har skrevet minneord.

TROLLBUNDEN Fantasyprosjekt

Kull 12s produksjonsdesign- og fotostudenter med utstilling 28. juni

Etter innspillingen av eksamensfilmene jobber produksjonsdesign- og fotostudentene med egne personlige prosjekter som blir utstilt i studio på Lillehammer 28. juni.

Kull 12 6 filmer

Kull 12s eksamensfilmer vises på Lillehammer 29. juni

Kull 12 viser sine eksamensfilmer for venner og familie den 29. juni på Lillehammer Kino. Bransjevisningen blir i Oslo 14. september. Her får du se seks filmer som viser bredden og talentet til årets avgangskull og bli kjent med norsk filmbransjes nye stemmer.

Gruppbild Master3 Foto Rasmus Eriksson

Masterkull 3 presenterer sine prosjekter på Vega 15. juni

Kom og hør hvordan produsentstudentene Andrea Backstrom og Benedicte Westbye fikk 1,6 millioner visninger på TikTok for sin serie og få innblikk i prosjekter som spenner fra virtuell produksjon til manuspitch, utstilling, dokumentar og fiksjonsfilmprosjekter.

Processed 6359481a 63d2 477b b2ec f91cab43a25a gcc U1 YWO

Orkan i studio! Kull 13s workshop med virtuelle og reelle kulisser

Kull 13s foto- og produksjonsdesignstudenter forvandlet studio på Lillehammer til "New Orleans post-Katarina". I samarbeid med filmskolens VIPROS-prosjekt involverte workshopen også studenter fra VIPROS-partner CADA (Copenhagen Academy of Digital Arts) som designet virtuelle eksteriører fra New Orleans.