Erlend main

Erlend Badhwar Valen-Sendstad har gått bort Tekst: Sara Johnsen

Vi har mistet en student på Manus Master.

Erlend Badhwar Valen-Sendstad døde 31.7. av sykdom. Han var på alle måter en vakker mann, empatisk og talentfull.

Erlend var alltid blid og morsom, og det var en glede å bli kjent med ham. Nå kommer vi til å savne ham.
Vi sender varme hilsener til hans foreldre, som har mistet en elsket sønn, og hans søsken, som har mistet en kjærlig bror.

Mandag startet vi semesteret med en liten minnestund, og vi skal fortsette å snakke om ham, lese det han har skrevet og tenke på ham i tiden framover.

Hvil i fred, skjønne, unge menneske. Takk for samtaler, og for at vi fikk bli litt kjent med deg.
LOVE

INFOMØTE PHD

Infomøte om ph.d. stillinger 12. desember

12. desember kl 19 på Kunstnernes Hus i Oslo blir det informasjonsmøte om søknadsprosessen og ph.d. stillingene som lyses ut innenfor ph.d. programmet "kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer"

HINNS Utdanningskvalitetspris til filmskolens satsning på virtuell produksjon

VIPROS-prosjektet ledet av Troels Linde tildeles HINNs utdanningskvalitetspris 2022. Prosjektet får ros for å være nyskapende, relevant for arbeidslivet og koble forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og utdanning på en god måte.

Masteralumni med kinopremiere på "Swamp Lion"

Møt Regissør Torben Bech, produsent Magnus Kristiansen og komponist Alan Gutierrez Frausto som startet sitt kreative samarbeid på filmskolens første masterkull. 10. november kommer de til filmskolen for å snakke om prosessen bak filmen "Swamp Lion" som har kinopremiere 11. november

Håkon Sunniva Collage

Kull 12-alumni får NEO-stipend til spillefilmdebut

Manusforfatter Sunniva Kviteberg og regissør Håkon Anton Olavsen får tildelt 100,000 i Neo idéutviklingsstipend fra NFI til spillefilmen Titanic Club, en romantisk dramakomedie hvor de utforsker tematikken fra sin felles eksamensfilm videre.

Phd stillinger

Vi lyser ut syv nye stipendiatstillinger

Den norske filmskolen og AMEK, Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi ved Høgskolen i Innlandet kommer høsten 2022 til å lyse ut syv nye stipendiatstillinger knyttet til ph.d. programmet “ph.d i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer”

Å PEN DAG FB lyd pd prod copy 2

Åpen dag på zoom: Bli kjent med lyd, produsent og produksjonsdesign

Er du nysgjerrig på hvilken av filmskolens linjer som passer best for deg? 17. november kan du bli bedre kjent med faglærerne og tidligere studenter på linjene LYD, PRODUSENT og PRODUKSJONSDESIGN.