Regilærer Eva Dahr døde 12. mai 2019

Eva Dahr, som var ansatt som gjestelærer fra 2006 og fast ansatt som regilærer ved Den norske filmskolen fra 2013, døde søndag morgen etter et par måneders alvorlig sykdom.

Dahr Eva

Hun var en kjær kollega både i undervisningssammenheng og i bransjen, og kan se tilbake på en lang karriere i hovedsak som regissør.

Eva bisettes i Vestre Aker kirke i Oslo torsdag 16. mai kl. 1300.

Kirken er åpen for de som ønsker å ta farvel.

Dahr Eva

Arcafe 006 2019 01 28

Nytt tilbud til hele film- og TV-bransjen

Filmskolen og TV-skolen slår kreftene sammen i utviklingen av etter- og videreutdanning for bransjen.

Unknown 2

Selected for Cannes’ festival XR development showcase

“The space between us" is selected for Cannes’ festival XR development showcase

Last Ned

Filmskolen og koronavirus

Den norske filmskolen er del av Høgskolen i Innlandet og følger råd og pålegg fra Høgskolen. I denne artikkelen har vi samlet noen viktige ressurser.

20190411 153722

Utviklingstøtte fra NRK til "Flukten fra Bolivia"

NRK går inn med utviklingspenger tiil TV-dramaet «Flukten fra Bolivia» av masterstudent Emilie Beck og produsent Aurora H. Bjørnhaug.

Ipa Winner

Fotostudent med International Photography Awards

Fotostudent Uffe Mulvad fra kull 11 vant Still in Motion Photographer of the Year prisen

Lw Nadja