Regilærer Eva Dahr døde 12. mai 2019

Eva Dahr, som var ansatt som gjestelærer fra 2006 og fast ansatt som regilærer ved Den norske filmskolen fra 2013, døde søndag morgen etter et par måneders alvorlig sykdom.

Dahr Eva

Hun var en kjær kollega både i undervisningssammenheng og i bransjen, og kan se tilbake på en lang karriere i hovedsak som regissør.

Eva bisettes i Vestre Aker kirke i Oslo torsdag 16. mai kl. 1300.

Kirken er åpen for de som ønsker å ta farvel.

Dahr Eva

20190411 153722

Utviklingstøtte fra NRK til "Flukten fra Bolivia"

NRK går inn med utviklingspenger tiil TV-dramaet «Flukten fra Bolivia» av masterstudent Emilie Beck og produsent Aurora H. Bjørnhaug.

Ipa Winner

Fotostudent med International Photography Awards

Fotostudent Uffe Mulvad fra kull 11 vant Still in Motion Photographer of the Year prisen

Lw Nadja

Slik bygges en verden tilpasset Virtual Reality

Filmskolens utradisjonelle tilnærming til Virtual Reality imponerer i Moskva

Nowhere To Hide

Fra avslag til Emmy

Masterclass med Kristine Ann Skaret og Mette Cheng Munthe-Kaas

Amanda

Amandapris til Den norske filmskolen

Eksamensfilmen She-Pack fra 2018 hedret med Amandaprisen for årets beste norske kortfilm

Op Final 01

Nytt norsk VR-kurs

Hold av datoene 15. -22. Oktober og sett av tid til å skrive en kort søknad innen 23. september.