M2 1920X1080

Nytt norsk VR-kurs: "Off Piste: The VR Storytelling Lab" Tekst: Fredrik Graver

Den norske filmskolen, i samarbeid med NFI:LAB, Hedmark fylkeskommune, Oppland fylkeskommune, VRINN med flere, arrangerer en ukes utviklingsverksted for alle som ønsker å lære å utvikle VR-prosjekter fra idé til ferdig prototype og prosjektbeskrivelse klar for finansiering.

- Vi håper at dette tilbudet kan gi historiefortellere det faglige påfyllet som man savner når man ønsker å prøve seg i et nytt fortellermedium med ny teknologi, sier dekan Karin Julsrud.

Mark Atkin og Tom Millen fra Crossover Labs er faglig ansvarlig for labben og tar med seg et team erfarne mentorer som følger 6 team gjennom en ukes prosjektutvikling.

Søk innen 23. september på offpiste.cefima.org

-Vi håper mange benytter sjansen. Vi ønsker å få med kreative personer med mange ulike bakgrunner som film og tv, teater, musikk, dans, billedkunst, illustrasjon, animasjon og mer, og med entusiasme og nysgjerrighet for VR, sier Julsrud.

Off Piste arrangeres på Pellestova høyfjellshotell med tilgang til ressursene på filmskolen og andre fasiliteter ved Høgskolen i Innlandet.


Siste artikler

Amanda

Amandapris til Den norske filmskolen

Eksamensfilmen She-Pack fra 2018 hedret med Amandaprisen for årets beste norske kortfilm

Amandanominasjon

Når jeg faller nominert til fire Amanda

Spillefilmen Når Jeg faller fra vårt første masterkull er nominert til fire Amanda priser

Img 0754

Disputas av Kunstneriske Utviklingsarbeid

Tidligere i vår disputerte Rafal Hanzl med sitt Kunstneriske Utviklingsarbeid-prosjekt. Vi tok en prat med ham om resultatet. For hva gjør egentlig en creative technologist?

Img 5625

She-Pack vant stort på Den Norske Kortfilmfestivalen

Eksamensfilmen 'She-Pack' vant Gullstolen, Dramatikerforbundets Timeglasset og Kritikerprisen i tidenes prisdryss.

Dahr Eva

Eva Dahr døde 12. mai 2019

Eva Dahr, som var ansatt som regilærer ved Den norske filmskolen fra 2013, døde søndag morgen etter et par måneders alvorlig sykdom.

She Pack

She-Pack inntok Berlin

Kortfilmen She-Pack, en av fjorårets eksamensfilmer fra Den norske filmskolen, fikk sin internasjonale premiere på selveste Berlinale i februar i år.