Vinder Billede Fra Filmen

Fotostudent med International Photography Awards

Uffe Mulvad fra foto kull 11 vant prisen for beste foto i kategorien Still in Motion Photographer of the Year -prisen for studerende og ikke profesjonelle fra International Photography Awards. I tillegg ble han nominerte til Lucie prisen, som er stillbildenes svar på Academy Awards.

Mandag den 21. oktober var Uffe Mulvad i New York for at motta prisen for sin kortfilms-dokumentar Inga, som er et intimt visuelt portrett av en eldre kvinne som reflekterer over kjærlighet og alderdom. Filmen ble opprinnelig laget som opptaksfilm til filmskolen, og skulle egentlig ikke vises til andre enn opptaks-komitéen på Filmskolen. Da en produsent-venn av Uffe, Jonathan Langelund fra New Tales sende filmen ut til festivaler, tok det plutselig fart. Filmen har nå vært vist på 14 internasjonale festivaler og vunnet seks priser til nå.

Ipa Winner

Fotostudent Uffe Mulvad med International Photography prisen

Filmskolen gratulerer Uffe med denne gjeve prisen.

Ipa Winner

Fotostudent Uffe Mulvad med International Photography prisen

Studio listebilde

Fasilitetene: Studioene

En kort presentasjon av hva Filmskolen har å by på

Worldbuilding 2 DSC8955 v1 30x20 crop

Studioøvelse: Worldbuilding - del II

Se bildene fra det spektakulære kurset

Foley-kurs med kull 12

Se bildene og les mer om øvelsen

Kinosal crop

Fasilitetene: Kinosalen

En kort presentasjon av hva Filmskolen har å by på

Hogskolemusikal

Høgskolemusikal - Worldbuilding Edition

Med ønske om en god jul fra alle studentene på kull 12!