Vinder Billede Fra Filmen

Fotostudent med International Photography Awards

Uffe Mulvad fra foto kull 11 vant prisen for beste foto i kategorien Still in Motion Photographer of the Year -prisen for studerende og ikke profesjonelle fra International Photography Awards. I tillegg ble han nominerte til Lucie prisen, som er stillbildenes svar på Academy Awards.

Mandag den 21. oktober var Uffe Mulvad i New York for at motta prisen for sin kortfilms-dokumentar Inga, som er et intimt visuelt portrett av en eldre kvinne som reflekterer over kjærlighet og alderdom. Filmen ble opprinnelig laget som opptaksfilm til filmskolen, og skulle egentlig ikke vises til andre enn opptaks-komitéen på Filmskolen. Da en produsent-venn av Uffe, Jonathan Langelund fra New Tales sende filmen ut til festivaler, tok det plutselig fart. Filmen har nå vært vist på 14 internasjonale festivaler og vunnet seks priser til nå.

Ipa Winner

Fotostudent Uffe Mulvad med International Photography prisen

Filmskolen gratulerer Uffe med denne gjeve prisen.

Ipa Winner

Fotostudent Uffe Mulvad med International Photography prisen

7375 C0 C3 CD5 B4 CEB9702 D3 FC97 C77277

Kull 12s produksjonsdesign- og fotostudenter med utstilling 20. juni

Etter innspillingen av eksamensfilmene jobber produksjonsdesign- og fotostudentene med egne personlige prosjekter som blir utstilt i studio på Lillehammer fra 20 - 30. juni. Frederik Skrattings prosjekt "Den Fremmede" kombinerer oljemaleri, scenografi i studio og VR.

1 I8 A0932

Bransjevisning av kull 12s eksamensfilmer i Oslo 27. august

Kull 12s bransjevisning av årets eksamensfilmer blir i Oslo 27. august. Her får du se seks filmer som viser talentet til årets avgangskull og bli kjent med norsk filmbransjes nye stemmer. Etterpå blir det fest på Myrens! Hold av datoen! Eksamensfilmene vises også for venner og familie den 29. juni på Lillehammer

Gruppbild Master3 Foto Rasmus Eriksson

Masterkull 3 presenterer sine prosjekter på Vega 15. juni

Kom og hør hvordan produsentstudentene Andrea Backstrom og Benedicte Westbye fikk 1,6 millioner visninger på TikTok for sin serie og få innblikk i prosjekter som spenner fra virtuell produksjon til manuspitch, utstilling, dokumentar og fiksjonsfilmprosjekter.

Processed 6359481a 63d2 477b b2ec f91cab43a25a gcc U1 YWO

Orkan i studio! Kull 13s workshop med virtuelle og reelle kulisser

Kull 13s foto- og produksjonsdesignstudenter forvandlet studio på Lillehammer til "New Orleans post-Katarina". I samarbeid med filmskolens VIPROS-prosjekt involverte workshopen også studenter fra VIPROS-partner CADA (Copenhagen Academy of Digital Arts) som designet virtuelle eksteriører fra New Orleans.

2022 03 17 12 59 38

Filmskolen vil nå nye regitalenter gjennom sommerworkshop med Hisham Zaman

I juni og august leder Hisham Zaman en filmworkshop for unge regitalenter med ambisjon om å utdanne seg videre innen film. Workshopen holdes i filmskolens lokaler på Myrens Verksted i Oslo og er åpen for alle mellom 18-30 år, men søkere med minoritetsbakgrunn vil prioriteres.

Logo lim 600

LIM - Less Is More: Pre-writing workshop June 19-24

There are methods to develop your creativity, generate initial ideas for stories and test them to be sure they are worth to develop in a feature length film. This pre-writing workshop organized by The Norwegian Film School and NFI will help you to strengthen your ideas through theory and very concrete practical exercises