46711511 343966579521601 636963424448500693 N

Lone Wolves Stick Together

CEFIMA har gleden av å presentere "Lone Wolves Stick Together". Dette er et rollespill/larp som en av våre stipendiater, Nadja Lipsyc, har jobbet med i forbindelse med sitt kunstneriske utviklingsprosjekt.

Rollespillet finner sted i filmskolens to studioer på Lillehammer, fra desember til februar. Det hele har blitt utviklet og bygget av studentene på produksjonsdesign, lyd og foto på bachelorstudiet. Dette har kanalisert kreativiteten til mange talentfulle studenter og resultatet er veldig spennende og noe vi er stolte av å vise frem!

Vi håper mange vil komme og delta, eller kanskje bare få en omvisning. Les mer og meld deg på!

Kull 11 Med Johan Fasting Serieskaper Heimebane

Seriefokus på manuslinjen

Denne høsten har manusforfatterne i kull 11 utviklet konsepter for tv-serier på bestilling fra NRK.

Dscf5930

Alt du trenger å vite om VFX-linjen

Intervju med Karim Sahai, hovedlærer for VFX Design

Dsc7607

Sterk satsing på kunstnerisk utforskning på Den norske filmskolen

Filmskolen presenterer bredden av kunstnerisk utviklingsarbeid i samarbeid med NFI:Lab.

Tre nye kunstneriske prosjekt

CEFIMA igangsetter 3 nye kunstneriske prosjekter

CEFIMA øsnker 3 nye kunstneriske prosjekt velkommen høsten 2018.

Brwa Vahabpour Fanny Ovesen Teresia Fant┬® Nftvf Torleif Hauge

Studenter fra Filmskolen gjorde rent bord under Nordic Talents

Filmskolens avgangsstudenter gjorde storeslem under Nordic Talents pitchekonkurranse i København i dag. Blant 15 utvalgte sterke pitcher utmerket Filmskolen seg allerede ved å levere fem av disse. Gratulerer alle sammen!

Brwa Vahabpour Fanny Ovesen Teresia Fant┬® Nftvf Torleif Hauge

Studenter fra Filmskolen gjorde rent bord under Nordic Talents