46711511 343966579521601 636963424448500693 N

Lone Wolves Stick Together

CEFIMA har gleden av å presentere "Lone Wolves Stick Together". Dette er et rollespill/larp som en av våre stipendiater, Nadja Lipsyc, har jobbet med i forbindelse med sitt kunstneriske utviklingsprosjekt.

Rollespillet finner sted i filmskolens to studioer på Lillehammer, fra desember til februar. Det hele har blitt utviklet og bygget av studentene på produksjonsdesign, lyd og foto på bachelorstudiet. Dette har kanalisert kreativiteten til mange talentfulle studenter og resultatet er veldig spennende og noe vi er stolte av å vise frem!

Vi håper mange vil komme og delta, eller kanskje bare få en omvisning. Les mer og meld deg på!

Arcafe 006 2019 01 28

Nytt tilbud til hele film- og TV-bransjen

Filmskolen og TV-skolen slår kreftene sammen i utviklingen av etter- og videreutdanning for bransjen.

Unknown 2

Selected for Cannes’ festival XR development showcase

“The space between us" is selected for Cannes’ festival XR development showcase

Last Ned

Filmskolen og koronavirus

Den norske filmskolen er del av Høgskolen i Innlandet og følger råd og pålegg fra Høgskolen. I denne artikkelen har vi samlet noen viktige ressurser.

20190411 153722

Utviklingstøtte fra NRK til "Flukten fra Bolivia"

NRK går inn med utviklingspenger tiil TV-dramaet «Flukten fra Bolivia» av masterstudent Emilie Beck og produsent Aurora H. Bjørnhaug.

Ipa Winner

Fotostudent med International Photography Awards

Fotostudent Uffe Mulvad fra kull 11 vant Still in Motion Photographer of the Year prisen

Lw Nadja