Produsentstudenten: intervju med Ravn Wikhaug

Intervju med Ravn Wikhaug, produsentinjen kull 9 (2013-2016)

Få et innblikk i noe av det produsent-studentene jobber med.

En av fordelene vi opplever her på filmskolen er mangfoldet av studenter. Vi kan vise til representanter fra 9-10 forskjellige land, vi kan vise til en tilnærmet kjønnsfordeling på 50%, og en aldersforskjell på 16 år mellom den yngste og den eldste. Men selv innen de logistiske rammene, er vi fortsatt veldig forskjellige som mennesker. Vi har mange erfarne, uerfarne, kunstneriske og tekniske mennesker, fordelt på 9 linjer.

Les mer på studentbloggen

Unknown 2

Selected for Cannes’ festival XR development showcase

“The space between us" is selected for Cannes’ festival XR development showcase

Filmskolen og koronavirus

Den norske filmskolen er del av Høgskolen i Innlandet og følger råd og pålegg fra Høgskolen. I denne artikkelen har vi samlet noen viktige ressurser.

20190411 153722

Utviklingstøtte fra NRK til "Flukten fra Bolivia"

NRK går inn med utviklingspenger tiil TV-dramaet «Flukten fra Bolivia» av masterstudent Emilie Beck og produsent Aurora H. Bjørnhaug.

Ipa Winner

Fotostudent med International Photography Awards

Fotostudent Uffe Mulvad fra kull 11 vant Still in Motion Photographer of the Year prisen

Lw Nadja