Manusstudenten: intervju med Kjersti Wøien Håland

Intervju med Kjersti Wøien Håland, manuslinjen kull 9 (2013-2016)

Få et innblikk i noe av det manus-studentene jobber med.

Om du ser noen sitte krøket over en dataskjerm i dyp konsentrasjon, eller kanskje heller surre rundt i søken etter prokrastineringsprosjekter (typ ping-pong, gjøre egne versjoner av Disneylåter, velge rett farge på tapen, finne den rette størrelsen på Post-It-lappene, finne den perfekte Whiteboard-tusjen), så er det mest sannsynlig en manusforfatter du har støtt på.

Les mer på studentbloggen

Dahr Eva

Eva Dahr døde 12. mai 2019

Eva Dahr, som var ansatt som regilærer ved Den norske filmskolen fra 2013, døde søndag morgen etter et par måneders alvorlig sykdom.

She Pack

She-Pack inntok Berlin

Kortfilmen She-Pack, en av fjorårets eksamensfilmer fra Den norske filmskolen, fikk sin internasjonale premiere på selveste Berlinale i februar i år.

Img 3020

Masterclass med lyddesigneren til 'The Revenant'

Lydstudentene i kull 11 reiste nylig til Finland for å delta på en masterclass med den prisvinnende lyddesigneren Martín Hernández.

Camera Vr2 2

Visning av dokumentaren In Touch

Rafal Hanzl presenterer sine arbeider som creative technologist gjennom det nasjonale Stipendprogram for kunstnerisk utviklingsarbeid.

46711511 343966579521601 636963424448500693 N

Lone Wolves Stick Together

Rollespill som finner sted i filmskolens to studioer på Lillehammer, fra desember til februar

Kull 11 Med Johan Fasting Serieskaper Heimebane

Seriefokus på manuslinjen

Denne høsten har manusforfatterne i kull 11 utviklet konsepter for tv-serier på bestilling fra NRK.