Lydstudenten: intervju med Therese Næss Diesen

Intervju med Terese Næss Diesen, fotolinjen kull 9 (2013-2016)

Få et innblikk i noe av det lydstudentene jobber med.

En av fordelene vi opplever her på filmskolen er mangfoldet av studenter. Vi kan vise til representanter fra 9-10 forskjellige land, vi kan vise til en tilnærmet kjønnsfordeling på 50%, og en aldersforskjell på 16 år mellom den yngste og den eldste. Men selv innen de logistiske rammene, er vi fortsatt veldig forskjellige som mennesker. Vi har mange erfarne, uerfarne, kunstneriske og tekniske mennesker, fordelt på 9 linjer.

Les mer på studentbloggen

20190411 153722

Utviklingstøtte fra NRK til "Flukten fra Bolivia"

NRK går inn med utviklingspenger tiil TV-dramaet «Flukten fra Bolivia» av masterstudent Emilie Beck og produsent Aurora H. Bjørnhaug.

Ipa Winner

Fotostudent med International Photography Awards

Fotostudent Uffe Mulvad fra kull 11 vant Still in Motion Photographer of the Year prisen

Lw Nadja

Slik bygges en verden tilpasset Virtual Reality

Filmskolens utradisjonelle tilnærming til Virtual Reality imponerer i Moskva

Nowhere To Hide

Fra avslag til Emmy

Masterclass med Kristine Ann Skaret og Mette Cheng Munthe-Kaas

Amanda

Amandapris til Den norske filmskolen

Eksamensfilmen She-Pack fra 2018 hedret med Amandaprisen for årets beste norske kortfilm

Op Final 01

Nytt norsk VR-kurs

Hold av datoene 15. -22. Oktober og sett av tid til å skrive en kort søknad innen 23. september.