Fotostudenten: intervju med Torbjørn Sundal Holen

Intervju med Torbjørn Sundal Holen, fotolinjen kull 9 (2013-2016)

Få et innblikk i noe av det fotostudentene jobber med.

Om fotoklassen er rett rundt hjørnet er du trolig klar over det før du ser oss – “Fotoooooo”, “nååååååå” eller andre interne fraser gjomer som oftest gjennom gangene når skolens mest barnslige og høylytte klasse velter inn døren med noe utstyr eller løper om kapp til pingpong-bordet.

Les mer på studentbloggen

Mitt Lillehammer 2

51 nye filmstudenter møter Lillehammer

Denne høsten møter 51 unge filmfolk en ny hverdag ved Den norske filmskolen og på Lillehammer. Deres første filmøvelse handlet da også om dette; "Mitt møte med Lillehammer" – en oppgave der teamarbeid og evnen til å formidle en historie med strenge begrensninger stod i fokus. Øvelsen skulle være de 3 første minuttene på en tenkt spillefilm – location ikke lenger unna skolens lokaler enn 200 meter.

Karin Julsrud 7

Vår nye dekan

Den norske filmskolen kan nå feire 20 år, men det er ikke det eneste vi feirer. Vi feirer også vår første kvinnelige dekan, som i tillegg er norsk, det er utvikling det, Karin Julsrud.

Inge Lise Langfeldt Norwegian Film Editor 05 002 Cut

Norges første kvinnelige professor i klipp av film.

Inge-Lise Langfeldt har ikke bare blitt kronet med årets Gullmus og Gullklapper, hun er også Norges første kvinnelige professor i filmklipp. Det er Den norske filmskolen stolt av.

Klipp Karl

Klippestudenten: intervju med Karl Sparre

Få et innblikk i noe av det klippestudentene jobber med.

Lyd Therese

Lydstudenten: intervju med Therese Næss Diesen

Få et innblikk i noe av det lydstudentene jobber med.

Regi Julia

Registudenten: intervju med Julia Lindström

Få et innblikk i noe av det registudentene jobber med.