Fotostudenten: intervju med Torbjørn Sundal Holen

Intervju med Torbjørn Sundal Holen, fotolinjen kull 9 (2013-2016)

Få et innblikk i noe av det fotostudentene jobber med.

Om fotoklassen er rett rundt hjørnet er du trolig klar over det før du ser oss – “Fotoooooo”, “nååååååå” eller andre interne fraser gjomer som oftest gjennom gangene når skolens mest barnslige og høylytte klasse velter inn døren med noe utstyr eller løper om kapp til pingpong-bordet.

Les mer på studentbloggen

Colourbox29491532

Nytt norsk VR-kurs

Hold av datoene 15. -22. Oktober og sett av tid til å skrive en kort søknad i løpet av august!

Amandanominasjon

Når jeg faller nominert til fire Amanda

Spillefilmen Når Jeg faller fra vårt første masterkull er nominert til fire Amanda priser

Img 0754

Disputas av Kunstneriske Utviklingsarbeid

Tidligere i vår disputerte Rafal Hanzl med sitt Kunstneriske Utviklingsarbeid-prosjekt. Vi tok en prat med ham om resultatet. For hva gjør egentlig en creative technologist?

Img 5625

She-Pack vant stort på Den Norske Kortfilmfestivalen

Eksamensfilmen 'She-Pack' vant Gullstolen, Dramatikerforbundets Timeglasset og Kritikerprisen i tidenes prisdryss.

Dahr Eva

Eva Dahr døde 12. mai 2019

Eva Dahr, som var ansatt som regilærer ved Den norske filmskolen fra 2013, døde søndag morgen etter et par måneders alvorlig sykdom.

She Pack

She-Pack inntok Berlin

Kortfilmen She-Pack, en av fjorårets eksamensfilmer fra Den norske filmskolen, fikk sin internasjonale premiere på selveste Berlinale i februar i år.