Fotostudenten: intervju med Torbjørn Sundal Holen

Intervju med Torbjørn Sundal Holen, fotolinjen kull 9 (2013-2016)

Få et innblikk i noe av det fotostudentene jobber med.

Om fotoklassen er rett rundt hjørnet er du trolig klar over det før du ser oss – “Fotoooooo”, “nååååååå” eller andre interne fraser gjomer som oftest gjennom gangene når skolens mest barnslige og høylytte klasse velter inn døren med noe utstyr eller løper om kapp til pingpong-bordet.

Les mer på studentbloggen

Dsc7607

Sterk satsing på kunstnerisk utforskning på Den norske filmskolen

Filmskolen presenterer bredden av kunstnerisk utviklingsarbeid i samarbeid med NFI:Lab.

Tre nye kunstneriske prosjekt

CEFIMA igangsetter 3 nye kunstneriske prosjekter

CEFIMA øsnker 3 nye kunstneriske prosjekt velkommen høsten 2018.

Brwa Vahabpour Fanny Ovesen Teresia Fant┬® Nftvf Torleif Hauge

Studenter fra Filmskolen gjorde rent bord under Nordic Talents

Filmskolens avgangsstudenter gjorde storeslem under Nordic Talents pitchekonkurranse i København i dag. Blant 15 utvalgte sterke pitcher utmerket Filmskolen seg allerede ved å levere fem av disse. Gratulerer alle sammen!

Brwa Vahabpour Fanny Ovesen Teresia Fant┬® Nftvf Torleif Hauge

Studenter fra Filmskolen gjorde rent bord under Nordic Talents

Human Flow23

Human Flow: Masterclass i postproduksjon

I mars inviterte den Den Danske filmskolen, Norsk filmlydforening og Den norske filmskolen til Masterclass om postproduksjonen på dokumentarfilmen «Human flow». Masterclassen startet med en eksklusiv visning av filmen i Dolby Atmos i Lillehammer kino.

Poppe Masterclass

Masterclass med Erik Poppe

Den norske filmskolen arrangerte i samarbeid med Amandusfestivalen en masterclass med Erik Poppe, der filmskolens studenter og festivalens nominerte fikk stille spørsmål og få svar fra regissøren.